Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση από το Ξενοδοχείο Nevros

Το Nevros Hotel Resort & Spa σας προτείνει ιδεές για την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σας. Ας δούμε μερικές από αυτές...

Το κεντρικό κομμάτι της  χριστουγεννιάτικης διακόσμησης του σαλονιού, είναι το δέντρο. Στην περίπτωση όμως που υπάρχει τζάκι στο σπίτι σας, όλη η «ζεστασιά» των γιορτινών ημερών περνά από εκεί! Οπότε, τι καλύτερο από το να συνδυάσετε το τζάκι στην γιορτινή διακόσμηση σας;


Ο χώρος γύρω από το τζάκι

Ο Χειμώνας είναι η πιο κρύα εποχή του χρόνου, πράγμα που σημαίνει πως το τζάκι δεν λειτουργεί μόνο ως διακοσμητικό στοιχείο αλλά και ως πρακτικό, εφ’ όσων το ανάβουμε. Καλό θα ήταν λοιπόν, να δώσετε μεγάλη προσοχή στην τοποθέτηση των αντικειμένων. Τοποθετήστε τα αντικείμενα και τα χριστουγεννιάτικα στολίδια περιμετρικά του τζακιού.
Αποφασίστε ποια χρώματα θα κυριαρχούν στο χριστουγεννιάτικα διακοσμημένο σαλόνι σας και «απλώστε» τα στον χώρο που περικλείεται γύρω από το τζάκι! Πάνω στο τζάκι, μπορείτε να απλώσετε μια γιρλάντα, στολισμένη με κορδέλες ή παιχνίδια. Αν η γιρλάντα δεν σας αρέσει σαν ιδέα και θέλετε κάτι ξεχωριστό, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε μικρά χριστουγεννιάτικα αντικείμενα!
Κόκκινα κεράκια μέσα σε δοχεία που έχουν το σχήμα του Άγιου – Βασίλη, μικρά χριστουγεννιάτικα στολίδια που απεικονίζουν έλκηθρο και τάρανδους, αντικείμενα φτιαγμένα από οτιδήποτε που έχουν το σχήμα χριστουγεννιάτικου δέντρου και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε! Παίξτε με τα σχέδια και τα χρώματα και το αποτέλεσμα της διακόσμησης του σαλονιού τα Χριστούγεννα, θα είναι εκπληκτικό
Χριστουγεννιάτικο δέντρο και διακόσμηση καθιστικού

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας, είναι αυτό που θα κλέψει την παράσταση αυτές τις μέρες. Εάν ο χώρος σας το επιτρέπει, το καλύτερο σημείο για το δέντρο είναι δίπλα στο τζάκι.
Εάν θέλετε να υπάρχουν κι άλλα στοιχεία γιορτινής διακόσμησης  στο σαλόνι σας, αγοράστε κλαδιά, χρυσά ή ασημένια, με στολίδια επάνω και ακουμπήστε τα μέσα σε ένα μεγάλο βάζο σε μια γωνιά του σαλονιού αν είναι μεγάλα, ή πάνω σε κάποιο τραπεζάκι αν είναι μικρά.
Τα ψεύτικα δώρα επίσης, δημιουργούν μια γλυκιά ατμόσφαιρα. Πάρτε κουτιά και τυλίξτε τα με το γιορτινό περιτύλιγμα που σας αρέσει, δέστε τα με κορδέλες, και στοιβάξτε τα κάτω από το δέντρο. Τα απλά καθημερινά πράγματα, τοποθετημένα στις σωστές θέσεις, είναι που κάνουν την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σας να μοιάζει ξεχωριστή!
Με μικρά κομματάκια από έλατο (αυτά που συνήθως πέφτουν απ΄το δέντρο) στολίστε τα κηροπήγιά σας.   Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φύλλα από ελιά ή και γκι!
Οι πιατέλες για κέικ δεν είναι μόνο για κέικ! Γεμίστε τε με τις Χριστουγεννιάτικες μπάλες που σας περίσσεψαν και με πολύχρωμες κορδέλες και στολίστε μια γωνιά του σαλονιού. Να θυμάστε πως η επανάληψη χαλαρώνει το μάτι και δημιουργεί στυλ., γι’ αυτό κατασκευάστε 2 ή 3 και βάλτε τες δίπλα δίπλα!
Τυλίξτε απλά τις πετσέτες του φαγητού, δέστε μια απλή κορδέλα σε μπεζ ή χρυσό χρώμα και καρφιτσώστε επάνω ένα κλαράκι από το δέντρο που τυχαίνει να έχετε στον κήπο σας.

Read 2874 times

Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτή η διαδικτυακή τοποθεσία απαιτεί cookies για να λειτουργήσει σωστά.
Δεν αποθηκεύονται πληροφορίες σχετικά με εσάς προσωπικά.