700 δέματα αγάπης και ανθρωπιάς από την Ιερά Μητρόπολη

Στο πλευρό των άπορων συνανθρώπων μας βρίσκεται και φέτος τις γιορτές η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων.

Μέσω των Σπιτιών Αγάπης, που λειτουργούν στην πόλη της Καρδίτσας, στα Φάρσαλα, στο Αγναντερό, στον Παλαμά και στους Σοφάδες, θα διανεμηθούν 700 περίπου δέματα με τρόφιμα, αριθμός ο οποίος αυξάνεται ακόμη περισσότερο αν υπολογίσει κανείς και τα  πακέτα που θα δώσουν οι κατά τόπους Ενορίες.

Το πρωί της Τρίτης, στο Σπίτι της Αγάπης πόλεως Καρδίτσας, και παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεου, ξεκίνησε η διανομή των πρώτων 65 δεμάτων σε όσους το έχουν ανάγκη. Τα δέματα αυτά περιέχουν όλα τα στοιχειώδη αγαθά, όπως κρέας, κοτόπουλο, λάδι, αλεύρι, αβγά, όσπρια, ζυμαρικά και άλλα, και είναι αρκετά για να καλύψουν τις ανάγκες τόσο των Χριστουγέννων, όσο και της Πρωτοχρονιάς.

Σε αυτά τα δέματα που δόθηκαν σήμερα, υπάρχουν και 50 τσάντες με τρόφιμα τις οποίες δώρισε ο κ. Μιχάλης Καπετανάκης από το ξενοδοχείο Νεβρός. Οι τσάντες αυτές συμπληρώθηκαν και με άλλα αγαθά από την Ιερά Μητρόπολη ώστε να μη λείψει τίποτα από καμία οικογένεια που αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες.

Χαρακτηριστικά, ο Σεβασμιώτατος κ.κ. Τιμόθεος, μιλώντας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, δήλωσε τα ακόλουθα :

«Όπως είναι καθιερωμένο, έτσι και φέτος, θα μοιράσουμε δέματα αγάπης και ανθρωπιά τα οποία θα πάρουν όλοι οι τρόφιμοι του Σπιτιού Αγάπης.

Εκτός από τα δικά μας δέματα, μας βοηθάει και ο κ. Μιχάλης Καπετανάκης με 50 τσάντες τις οποίες συμπληρώσαμε και εμείς. Ευχαριστούμε θερμά τόσο τις εθελόντριες, όσο και τους δωρητές που μας βοηθούν.

Παρόμοια λειτουργούμε και στα Φάρσαλα, το Αγναντερό, τον Παλαμά και τους Σοφάδες, όπου υπάρχουν Σπίτια Αγάπης.

Χρόνια πολλά. Ο Θεός να μας ευλογεί όλους».


Πηγή: karditsanews.gr

Read 2152 times

Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτή η διαδικτυακή τοποθεσία απαιτεί cookies για να λειτουργήσει σωστά.
Δεν αποθηκεύονται πληροφορίες σχετικά με εσάς προσωπικά.